adidas Adizero f10

Adidas .adizero .f 10.voetbalschoenen .header

  • De adidas Adizero F10 voetbalschoenen zijn goedkoper dan de adidas Adizero F10 voetbalschoenen, maar hebben vrijwel hetzelfde uiterlijk. Deze voetbalschoenen vallen namelijk in het middensegment van de Adizero lijn. De F10 voetbalschoenen zijn zowel beschikbaar in de FG (Firm Ground), als in de SG (Soft Ground) en AG (Artificial Ground) versie en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Een overzicht van de beschikbare adidas F10 voetbalschoenen kan je hieronder vinden.
  • De adidas F10 voetbalschoenen zijn ook licht van gewicht. Dit komt door de synthetisch duurzame lederen bovenlaag. De duurzame bovenlaag maakt de schoen slijtvast en neemt daarnaast geen vocht op. Zo blijft de F10 voetbalschoen van adidas ook licht tijdens regen en ben je altijd in staat om de maximale snelheid te behalen.
  • Op de Adipure F10 voetbalschoenen is net als bij de adidas F50 schoenen “SpeedTraXion” toegepast. Dit is een door adidas innoverend ontwikkeld noppensysteem en zorgt focust zich op 3 elementen, te weten het versnellen, verandering van richting en roteren. De vorm van het noppensysteem bij de “SpeedTraXion” technologie is bij de nieuwste versie behouden, waarbij de noppen, de zogeheten TraXion-noppen, wel langer zijn, zodat er meer grip met de grond ontstaat. Dit zorgt ervoor dat je beter kunt versnellen en draaien!
  • De F10 voetbalschoenen zijn in het bezit van een gestanste EVA inlegzool. Dit zorgt voor de juiste demping en comfort en is tevens van lichtgewicht, ook met het oog op snelheid.