adidas Crazylight voetbalschoenen

Adidas Adipure 11pro Voetbalschoenen

Op deze pagina vind je een overzicht van de adidas Crazylight voetbalschoenen. De adidas Crazylight voetbalschoenen zijn de meest geavanceerde versie van de Predator, Adizero F50, Adipure 11Pro en de Nitrocharge lijn. Uiteraard bezitten genoemde modellen alle technieken die andere adidas voetbalschoenen bezitten. Echter zijn de Crazylight schoenen nog meer onderscheidend. Het zijn de lichtste voetbalschoenen ter wereld. De voetbalschoenen vallen in een prijsklasse van € 250 - € 300,-. In het onderstaande overzicht vind je een overzicht van de Adidas Crazylight schoenen en van de kenmerken van de voetbalschoenen. De adidas schoenem zijn gerealesed in diverse kleurencombinaties.

  • De Crazylight voetbalschoenen zijn de lichtste voetbalschoenen ter wereld door de toepassing van een specifieke zool die nog lichter is dan zijn voorgangers. Het “Sprintframe 2.0” van de adizero F50 is bij alle Crazylight modellen toegepast. Dit houdt in dat de Predator, Adipure F50 en Nitrocharge Crazylight allen een lichtgewicht “Sprintframe” zool bezitten.
  • Tevens zijn alle Crazylight modellen op de bovenzijde versierd met “HybridTouch”. Deze bovenlaag is speciaal voor alle Crazylight modellen extra dun geproduceerd, zodat dit het gewicht van de voetbalschoenen nog lager maakt. “HybridTouch” garandeert ook bij de Crazylight voetbalschoenen sublieme touch en comfort. Dit komt door de voordelen van de aanwezigheid van zowel leer als synthetisch leer. Doordat “HybridTouch” geen vocht opneemt blijven de Crazylight voetbalschoenen ook licht tijdens natte weeromstandigheden.