Witte adidas Kaiser zaalvoetbalschoenen

Koop hier de witte adidas Kaiser Goal 5 zaalvoetbalschoenen. Deze schoenen uit de Kaiser lijn van het Duitse sportmerk zijn perfect om mee te zaalvoetballen of te gebruiken op indoor velden. Bovendien zijn de Kaiser 5 kicksen perfect om casual te dragen. Deze zaalvoetbalschoenen zijn wit met een grote tong en aan de zijkanten de drie adidas stripes in he zwart. Boven deze stripes staat ''Kaiser 5'' en de achterkant van de schoenen bevatten een externe hielkap in het zwart. Daarnaast is er een diagonale lijn zichtbaar. Verder bevatten deze indoor voetbalschoenen natuurlijk een speciale zool, die niet afgeeft. De kleur van de zool is beige. Check hieronder nog meer kenmerken van de adidas zaalvoetbalschoenen. 

  • Het bovenwerk van de zwarte adidas Kaiser zaalvoetbalschoenen is gemaakt van volnerfleer. Ideaal aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je een optimale eerste balcontrole hebt.
  • De binnenzool bevat een zogenaamde EVA binnenzool, welke voor de perfecte comfort zorgt wanneer je deze schoenen draagt.
  • Daarnaast bevatten de adidas Kaiser 5 indoor schoenen een synthetische binnenvoering en een ingespoten loopzool voor de perfecte pasvorm. 
  • De rubberen zool van deze schoenen laat geen strepen achter en is perfect voor indoor en zalen. 

Klik op de buttons om deze  adidas zaalvoetbalschoenen te kopen voor volwassenen en kinderen. Deze schoenen zijn beschikbaar in maat 39 1/3, 40, 40 2/3, 41 1/3, 42, 42 2/3, 43 1/3, 44, 44 2/3, 45 1/3, 46, 46 2/3, 47 1/3, 48 en 48 2/3. In deze shops kan je de Kaiser 5 kicksen laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! Let wel op dat je bij deze schoenen 1/2 maat groter besteld dan je normaliter hebt.