SKU: 033200

Koop hier DE adidas voetbalschoenen met ijzeren schroefnoppen. De adidas Kaiser 5 Cup schoenen staan namelijk bekend om de zes verwisselbare ijzeren en afschroefbare noppen aan de onderkant van de voetbalschoenen. Hiermee zijn het de perfecte schoenen voor zachte en zeer zachte ondergronden. De schoenen zijn dus ideaal wanneer het geregend heeft of wanneer de velden modderig zijn. Verder zien deze kicksen er hetzelfde uit als de Kaiser Liga 5 schoenen van het merk. De Kaiser lijn staat bekend als een ''take down'' of, met een makkelijker woord, goedkopere schoenen van de adidas Copa Mundial schoenen. Het enige verschil met deze lijn is dat de bovenkant gemaakt is van een goedkoper leer, het volnerfleer. Deze kicksen zijn geheel zwart en bevatten aan de zijkanten van de schoenen witte adidas strepen. Naast deze strepen staat de tekst ''Kaiser 5.'' Verder worden deze voetbalschoenen van het merk uit Herzogenaurach gekenmerkt door de grote tong en de zwarte veters. De achterkant is uitgerust met een witte hielkap, waarin het beeldmerk van de brand is verwerkt. De zoolplaat van de schoenen is wit met zwarte en rode details. Hier is ook het oude logo van adidas te vinden, de zogenaamde trefoil. Verder wordt de onderkant van de schoenen gekenmerkt door de afschroefbare noppen. Check hieronder alle features. 

  • Het bovenwerk van de zwarte adidas Kaiser Cup voetbalschoenen is gemaakt van volnerfleer. Ideaal aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je een optimale eerste balcontrole hebt.
  • De binnenzool bevat een zogenaamde EVA binnenzool, welke voor de perfecte comfort zorgt wanneer je deze schoenen draagt.
  • Daarnaast bevatten de adidas Kaiser 5 schoenen een synthetische binnenvoering en een ingespoten loopzool voor de perfecte pasvorm. 
  • De witte zool met ronde noppen is perfect voor grip op natuurlijke ondergronden. Dit betreffen zes afschroefbare pinnen, welke perfect zijn voor de wat drasserige velden. 

Klik op de buttons om deze schoenen met afschroefbare ijzeren noppen. Deze schoenen zijn beschikbaar in maat 39 1/3, 40, 40 2/3, 41 1/3, 42, 42 2/3, 43 1/3, 44, 44 2/3, 45 1/3, 46, 46 2/3, 47 1/3, 48 en 48 2/3. In deze shops kan je de Kaiser 5 kicksen laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!