adidas Kaiser 5 voetbalschoenen

Koop hier de Kaiser 5 voetbalschoenen van adidas. Deze schoenen hebben vrijwel hetzelfde design als de adidas Copa Mundial voetbalschoenen. Het verschil met de adidas Copa Mundial voetbalschoenen is dat de Adidas Kaiser Five schoenen van een goedkoper leer zijn gemaakt dan de Copa Mundials en daardoor ook goedkoper is. Verder hebben de Kaiser Five voetbalschoenen dezelfde uiterlijke kenmerken als de Copaatjes. Ook de Adidas Kaiser Five voetbalschoenen zijn ideaal voor FG voetbalvelden, waarmee bedoeld wordt dat deze uitermate geschikt zijn voor harde, stevige en middelharde voetbalvelden. Deze collectie bevat bovendien een schoen met afschroefbare ijzeren noppen en natuurlijk ook een versie voor kunstgras en om mee te zaalvoetballen. Hieronder vind je bovendien de andere kenmerken van de Kaiser Five en een overzicht van de verschillende voetbalschoenen.

Adidas -copa -kaiser -voetbalschoenen

Technische informatie adidas Kaiser Five voetbalschoenen

  • De Adidas Kaiser Five Cup en Liga voetbalschoenen zijn door Adidas gelanceerd in verschillende kleuren. Na de klassieke zwarte voetbalschoen met witte trademark strepen aan de zijkanten, heeft Adidas ook een rode, blauwe en witte versie van de Adidas Kaiser Five schoenen gereleased. De witte versie bevat zwarte Adidas trademark stripes aan de zijkanten en de rode en blauwe versie witte strepen.
  • De bovenkant van de Adidas Kaiser Five schoenen is evenals de Adidas Copa Mundial uitgerust met een speciaal volnerfleer of duurzaam leer. Dit speciale kangoeroeleer vormt zich naar de vorm van de voet, zodat de Adidas Kaiser Five schoenen voelen als een tweede huid. Hierdoor voelen deze schoenen erg comfortabel aan de voet. Bovendien zorgt het zachte leer ervoor dat de bal als het ware aan de voet blijft plakken en je een ultieme controle hebt over de bal. Dit is wel een iets goedkoper leer dan de Copaatjes. 
  • De binnenkant van deze voetbalschoenen bevat een EVA-binnenzool, welke het comfort stimuleert door de demping die het biedt. Bovendien is de binnenkant van deze schoenen uitgerust met een synthetische voering, welke snel droogt, waardoor je voeten droog blijven en blaren voorkomt.
  • De zool aan de onderkant van deze voetbalschoenen is gemaakt van polyurethaan, welke direct ingespoten is. Dit zorgt voor grip op stevig natuurlijk gras. Verder bevatten de Kaiser Five schoenen in totaal twaalf noppen. Hiervan bevinden zich vier noppen aan de achterkant en acht noppen aan de voorkant. De noppen zijn daarmee zo gepositioneerd dat het de stabiliteit bevordert en zodat je meer grip hebt op vaste, natuurlijke ondergronden. Daarnaast zorgt deze structuur ervoor dat je makkelijk kan anticiperen op veranderende situaties op het voetbalveld.
  • Deze Kaiser 5 schoenen zijn er ook in verschillende versies voor kunstgras en indoor velden. Deze schoenen zijn ook nog eens perfect om casual te dragen!

Adidas Kaiser Five voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Kaiser Five voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. 

Check de Kaiser Five shop van adidas!