Zwarte adidas COPA Mundial GOAL zaalvoetbalschoenen

Koop hier de nieuwste adidas COPA Mundial zaalvoetbalschoenen. Deze schoenen zijn gebaseerd op de klassieker onder de klassiekers, de adidas COPA Mundial voetbalschoenen. Dit zijn de perfecte schoenen om in de zaal of op indoor velden de lijnen uit te zetten. Deze zwarte zaalvoetbalschoenen van adidas zijn beschikbaar in de volgende maten : 36, 36 2/3, 37 1/3, 38, 38 2/3, 39 1/3, 40, 40 2/3, 41 1/3, 42, 42 2/3, 43, 1/3, 44, 44 2/3, 45 1/3, 46, 46 2/3, 47 1/3, 48 en 48 2/3. De schoenen zijn geheel zwart en bevatten aan de zijkanten witte adidas strepen met daarboven in het goud de inscriptie ''COPA Mundial.'' Verder worden deze schoenen gekenmerkt door de grote tong en zijn de schoenen ''natuurlijk'' gemaakt van leer. De onderkant van de adidas COPA Mundial schoenen is uitgerust met een speciale zool voor indoor velden. Check hieronder nog meer features wanneer je deze schoenen online wilt kopen!

  • Het bovenwerk van deze adidas COPA Mundial zaalvoetbalschoenen is gemaakt van kangoeroeleer. Ideaal aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je een optimale eerste balcontrole hebt.
  • De Copa Mundial schoenen bevatten een patch van split suède leer tegen slijtage voor duurzaamheid en ondersteuning van de voorvoet
  • De binnenzool bevat een zogenaamde EVA binnenzool, welke voor de perfecte comfort zorgt wanneer je deze schoenen draagt.
  • Daarnaast bevatten de adidas COPA Mundial schoenen een synthetische binnenvoering en een ingespoten loopzool voor de perfecte pasvorm. 
  • De zool van de schoenen is beige en perfect om mee te zaalvoetballen. Deze zool geeft niet af!

Klik op de buttons om de adidas COPA Mundial zaalvoetbalschoenen exclusief te kopen. In deze shops heb je de mogelijkheid deze klassieke adidas kicksen te personaliseren. Gratis verzending en directe levering!