adidas COPA Mundial kunstgras voetbalschoenen

Koop hier de zwarte adidas COPA Mundial kunstgrasvoetbalschoenen. Deze schoenen worden door het merk de MUNDIAL team schoenen genoemd en zijn perfect voor de zogenaamde TURF ondergronden. De adidas COPA Mundial schoenen staan bekend als de klassieker en is de populairste voetbalschoen van adidas ooit. Deze klassieke ZWARTE voetbalschoenen kan je in de volgende maten kopen: 36, 36 2/3, 37 1/3, 38, 38 2/3, 39 1/3, 40, 40 2/3, 41 1/3, 42, 42 2/3, 43, 1/3, 44, 44 2/3, 45 1/3, 46, 46 2/3, 47 1/3, 48 en 48 2/3. De schoenen zijn geheel zwart en bevatten aan de zijkanten witte adidas strepen met daarboven in het goud de inscriptie ''Mundial TEAM.'' Verder worden deze schoenen gekenmerkt door de grote tong en zijn de schoenen ''natuurlijk'' gemaakt van leer. De onderkant van de adidas COPA Mundial schoenen is beige en dit betreft een speciale zool voor kunstgras of turfvelden. Check hieronder nog meer features wanneer je deze schoenen online wilt kopen!

  • Het bovenwerk van deze adidas Mundial TEAM kunstgras voetbalschoenen is gemaakt van kangoeroeleer. Ideaal aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je een optimale eerste balcontrole hebt.
  • De binnenzool bevat een zogenaamde EVA binnenzool, welke voor de perfecte comfort zorgt wanneer je deze schoenen draagt.
  • Daarnaast bevatten de adidas  Mundial TEAM turf schoenen een synthetische binnenvoering en een ingespoten loopzool voor de perfecte pasvorm. 
  • De zool aan de onderkant van de schoenen betreft een rubberen TF-loopzool voor gebruik op gras en harde ondergronden

Klik op de buttons om de adidas Mundial Team voetbalschoenen exclusief te kopen. In deze shops heb je de mogelijkheid deze klassieke adidas kicksen te personaliseren. Gratis verzending en directe levering!