adidas COPA Mundial voetbalschoenen voor kinderen

Koop hier de COPA Mundial voetbalschoenen voor kinderen. De adidas Copa Mundial voetbalschoenen zijn maar in een beperkt aantal kindermaten beschikbaar. De adidas COPA Mundial zijn voor kinderen slechts te kopen in maat 36, 36 2/3, 37 1/3, 38, 38 2/3, en 39 1/3. Vanaf maat 40 beginnen de maten voor volwassenen bij adidas. De schoenen voor volwassenen en voor kinderen hebben bij het merk dezelfde prijs. De adidas COPA Mundial voetbalschoenen zijn natuurlijk de voetbalschoenen die iedereen wel eens heeft gehad. Deze schoenen bestaan al sinds de jaren '70 en op deze kicksen hebben voetballers als Maradona, Beckenbauer en Zidane. Ook Spelers als Litmanen, Redondo, Klose en Xabi Alonso hebben deze schoenen gedragen. 

De adidas COPA Mundial schoenen voor kinderen hebben het kenmerkende design. De schoenen zijn geheel zwart en bevatten aan de zijkanten witte adidas strepen met daarboven in het goud de inscriptie ''COPA Mundial.'' Verder worden deze schoenen gekenmerkt door de grote tong en zijn de schoenen ''natuurlijk'' gemaakt van leer. De onderkant van de adidas COPA Mundial schoenen is wit en bevat zwarte ronde noppen. Check hieronder nog meer features wanneer je deze schoenen online wilt kopen!

  • Het bovenwerk van deze adidas COPA Mundial voetbalschoenen is gemaakt van kangoeroeleer. Ideaal aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je een optimale eerste balcontrole hebt.
  • De binnenzool bevat een zogenaamde EVA binnenzool, welke voor de perfecte comfort zorgt wanneer je deze schoenen draagt.
  • Daarnaast bevatten de adidas COPA Mundial schoenen een synthetische binnenvoering en een ingespoten loopzool voor de perfecte pasvorm. 
  • De witte zool met ronde noppen is perfect voor grip op natuurlijke ondergronden. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn rond en zorgen zowel voor stabiliteit als flexibiliteit. Met de ronde noppen kan je snel wegdraaien van je tegenstander! 

Klik op de buttons om de adidas COPA Mundial voetbalschoenen exclusief te kopen in kindermaten. In deze shops heb je de mogelijkheid deze klassieke adidas kicksen te personaliseren. Gratis verzending en directe levering!