adidas Copa 18.1 Cold Blooded Pack voetbalschoenen

Een legendarische touch voor de klassespeler. Met praten bereik je de top niet. Met één overwinning ben je nog geen kampioen. Veel spelers winnen een wedstrijd, alleen de besten maken een onuitwisbare indruk. Goede spelers triomferen, maar grootse spelers inspireren daartoe. Deze voetbalschoen, gemaakt voor spelers die durven en doen, heeft premium leer in de voorvoet voor een superieure eerste touch. De Sprintframe-plaat geeft je ongeëvenaarde stabiliteit om je tegenstander steeds een stap voor te zijn op stevige velden. De schoen heeft een zwarte basis kleur en wordt voorzien van rood met wit kleurige details. Dit is de perfecte voetbalschoen voor de speler met klasse. Check de nieuwste materialen en technieken die adidas heeft gebruikt om deze fantastische nieuwe Copa schoen te maken:

  • Constructie met ondersteunende compressiesok; Omgeslagen tong voor een optimale pasvorm
  • Premium K-leer in de voorvoet voor superieur comfort
  • Geïntegreerd X-Ray voorvoetframe geeft je betere controle en minder verloren ballen
  • Hielkussentjes van foam voor ongeëvenaard comfort; Beleef het comfort en de prestaties van de OrthoLite®-inlegzool; Voorgevormd voetbed
  • Sprintframe-plaat zorgt voor de perfecte balans tussen laag gewicht en stabiliteit

Genoeg materialen en technieken om de ultieme leren schoen te maken. Deze schoen zorgt ervoor dat jij als speler nog beter gaat presteren en het beste uit jezelf kan halen. Klik op de buttons van de verschillende webshops om op de productpagina's van deze geweldige voetbalschoenen te komen!