Zwarte adidas COPA Mundial voetbalschoenen

Koop hier de zwarte adidas COPA Mundial voetbalschoenen. De adidas COPA Mundial is de klassieker onder de klassiekers en is de populairste voetbalschoen van adidas ooit. Deze klassieke ZWARTE voetbalschoenen kan je in de volgende maten kopen: 36, 36 2/3, 37 1/3, 38, 38 2/3, 39 1/3, 40, 40 2/3, 41 1/3, 42, 42 2/3, 43, 1/3, 44, 44 2/3, 45 1/3, 46, 46 2/3, 47 1/3, 48 en 48 2/3. Deze zwarte adidas voetbalschoenen kan je al sinds de jaren '70 kopen. De schoenen zijn geheel zwart en bevatten aan de zijkanten witte adidas strepen met daarboven in het goud de inscriptie ''COPA Mundial.'' Verder worden deze schoenen gekenmerkt door de grote tong en zijn de schoenen ''natuurlijk'' gemaakt van leer. De onderkant van de adidas COPA Mundial schoenen is wit en bevat zwarte ronde noppen. Check hieronder nog meer features wanneer je deze schoenen online wilt kopen!

  • Het bovenwerk van deze adidas COPA Mundial voetbalschoenen is gemaakt van kangoeroeleer. Ideaal aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je een optimale eerste balcontrole hebt.
  • De binnenzool bevat een zogenaamde EVA binnenzool, welke voor de perfecte comfort zorgt wanneer je deze schoenen draagt.
  • Daarnaast bevatten de adidas COPA Mundial schoenen een synthetische binnenvoering en een ingespoten loopzool voor de perfecte pasvorm. 
  • De witte zool met ronde noppen is perfect voor grip op natuurlijke ondergronden. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn rond en zorgen zowel voor stabiliteit als flexibiliteit. Met de ronde noppen kan je snel wegdraaien van je tegenstander! 

Klik op de buttons om de adidas COPA Mundial voetbalschoenen exclusief te kopen. In deze shops heb je de mogelijkheid deze klassieke adidas kicksen te personaliseren. Gratis verzending en directe levering!