adidas Copa Mundial voetbalschoenen

Wil je directe de klassieke adidas COPA Mundial voetbalschoenen kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze dan in deze SHOPS! Hier kan je de schoenen natuurgras, kunsgras en indoor velden kopen. Directe levering en gratis verzending!

Scoor deze nieuwe adidas voetbalschoenen direct in deze WINKEL

of in deze grote STORE

Dit zijn de traditionele adidas COPA Mundial voetbalschoenen. Deze zijn in verschillende kleurstellingen beschikbaar!

Adidas -copa -mundial -voetbalschoenen (1)

De populairste voetbalschoen ooit, en terecht. De adidas Copa Mundial heeft een bovenwerk van rijk leer en een loopzool met dubbele dichtheid die al decennia lang de toon zet voor comfort en prestaties op het veld. De Copa Mundial voetbalschoenen voor heren rennen al rond op het veld sinds de late jaren 70, en deze versie is beter dan ooit. Ze hebben een bovenwerk van volnerfleer en een duurzame loopzool voor harde ondergronden. Hieronder staan bovendien de andere kenmerken van de adidas Copa Mundial voetbalschoenen!

Technische informatie adidas Copa Mundial voetbalschoenen

  • De Adidas Copa Mundial voetbalschoenen voor heren rennen al rond op het veld sinds de late jaren 70, en deze versie is beter dan ooit. Bovendien zijn de Copa Mundial de populairste voetbalschoenen ooit, wat mede komt door de perfecte prijs/kwaliteit verhouding van de schoenen. De Adidas Copa Mundial voetbalschoenen zijn alleen beschikbaar in herenmaten en na de traditionele zwarte voetbalschoen met witte Adidas strepen is er ook een geheel zwarte en geheel witte Adidas Copa Mundial gelanceerd. Deze versies zijn iets duurder dan de geheel zwart/witte Adidas Copaatjes. Deze voetbalschoenen zijn perfect voor FG (Firm Ground), de harde en middelharde voetbalvelden. Daarnaast heeft Adidas de Copa Mundial als zaalvoetbalschoen gelanceerd. Hieronder vind je een overzicht van alle Adidas Copa Mundial voetbalschoenen.
  • De bovenkant van de Copa Mundial is uitgerust met een speciaal volnerleer of duurzaam en super zacht en sterk kangoeroeleer. Dit speciale kangoeroeleer vormt zich naar de vorm van de voet, zodat de Copa Mundial voelt als een tweede huid. Hierdoor voelen de Adidas Copa Mundial erg comfortabel aan de voet. Bovendien zorgt het zachte leer ervoor dat de bal als het ware aan de voet blijft plakken en je een ultieme controle hebt over de bal.
  • De binnenkant van deze voetbalschoenen bevat een EVA-binnenzool, welke het comfort stimuleert door de demping die het biedt. Bovendien is de binnenkant van deze schoenen uitgerust met een synthetische voering, welke snel droogt, waardoor je voeten droog blijven en blaren voorkomt.
  • De zool aan de onderkant van deze voetbalschoenen is stevig en bevat in totaal twaalf noppen. Hiervan bevinden zich vier noppen aan de achterkant en acht noppen aan de voorkant. De noppen zijn daarmee zo gepositioneerd dat het de stabiliteit bevordert en zodat je meer grip hebt op vaste, natuurlijke ondergronden. Daarnaast zorgt deze structuur ervoor dat je makkelijk kan anticiperen op veranderende situaties op het voetbalveld.

Adidas Copa Mundial voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Copa Mundial voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen voor kinderen en volwassenen. Deze voetbalschoenen zijn beschikbaar voor verschillende velden.

Check de Copa Mundial shop van adidas

of in deze grote STORE

Adidas -copa -mundial -blue -blast -voetbalschoenen

Historie