adidas Adizero f50

Header .voetbalschoenen .adipure

  • De adidas Adizero f50 voetbalschoenen zijn gelanceerd in verschillende kleuren en zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie. Bovendien kan je deze voetbalschoenen in verschillende kleuren kopen en zowel in volwassen maten als in kindermaten. De verkoopprijs van de Adizero F50 voetbalschoenen verschilt van € 220,- tot € 300,-. Een overzicht van de verschillende adidas Adizero voetbalschoenen kan je hieronder vinden.
  • Deze voetbalschoenen zijn op de bovenzijde gemaakt van taurus-kalfsleer. Dit leer resulteert in uitstekende prestaties, een heerlijke pasvorm en ook nog eens een superieure balbehandeling, ook tijdens snelheid! De bovenzijde van de Adizero f50 voetbalschoenen bezitten HybridTouch. Dit komt terug op het voorste deel van de voetbalschoenen. Dit maakt de neus echte soepel en dun, zodat de voetbalschoen nog beter naar de voet gaat staan en tevens minder water opneemt en beter bestendig is tegen slijtage. Niet alleen bevat de bovenlaag van de Adizero voetbalschoenen HybridTouch. Ook wordt de bovenlaag versierd met “Dribbletex”, een materiaal dat ook tijdens de hoogste snelheden controle met de bal garandeert. Het materiaal komt op de voetbalschoenen tot uiting in een 3D-grip textuur.
  • De hiel van de adidas Adizero schoenen bevat “Speedfoil”. Dit materiaal is superlicht en dun. Dit wordt toegepast op de hiel, waardoor de Adizero f50 voetbalschoenen zijn minimum gewicht behoudt.
  • De adidas Adizero f50 kennen tevens “Speedtraxion”. Dit is een door adidas geheel nieuwe ontworpen noppensysteem dat zich focust op 3 elementen: versnellen, verandering van richting en roteren. De vorm van het noppensysteem is bij de nieuwste versie behouden. Echter zijn de noppen, de zogeheten TraXion-noppen, wel langer, zodat er meer grip met de grond ontstaat, waardoor je beter kunt  versnellen en draaien!
  • Ten slotte bevat de zool ook enkele onderscheidende elementen. Ook bij het ontwikkelen van de zool heeft adidas rekening gehouden met het gewicht van de voetbalschoen om zo sterspelers maximale snelheid te laten behalen. Het lichtgewicht frame, dat door adidas de naam Sprintframe heeft gekregen werkt als het chassis van een racewagen, met een lichtgewicht structuur die snel voetenwerk ondersteunt.