Fel groene adidas ACE zaalvoetbalschoenen

Koop hier de nieuwste adidas ACE zaalvoetbalschoenen voor kinderen en volwassenen. Deze fel groene adidas ACE indoor voetbalschoenen zijn de schoenen uit de adidas TURBOCHARGE pack en zijn gebaseerd op de schoenen, die normaliter gedragen worden door spelers als Pogba, Özil, Neuer, Navas, Daley Blind, Hummels, Renato Sanches en Gundogan op spelen vanaf april 2017.

De ACE zaalvoetbalschoenen zijn de perfecte schoenen voor spelers die het spel willen maken en zijn daarom uitgerust met de nieuwste technologieën. Deze ACE indoor voetbalschoenen zijn fel groen in twee verschillende tinten. Deze schoenen bevatten de drie adidas strepen op de zijkanten van de schoenen. Deze zijn zwart met een gouden omlijning. Verder worden deze schoenen gekenmerkt door de sok. Deze wordt door adidas TechFit collar genoemd. Check hieronder nog meer features van de zaal voetbalschoenen van adidas. 

  • De bovenkant van de adidas ACE TANGO PureControl zaalschoenen zijn gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit materiaal geeft niet alleen de perfecte ondersteuning, maar zorgt er ook voor dat de schoenen perfect om de voeten vallen en de eerste balbehandeling optimaal is. 
  • Op de voorvoet heeft adidas extra zones aangebracht voor een perfecte balcontrole
  • De schoenen bevatten een sok, welke perfect aansluiten op de voeten. Dit zorgt niet alleen voor een perfecte eerste balcontrole, maar ook voor voor stabiliteit en ondersteuning
  • Deze zaalvoetbalschoenen bevatten een speciale indoor loopzool, welke niet afgeeft

Klik op de buttons om de adidas ACE 17+ PureControl zaalvoetbalschoenen voor kinderen en volwassenen te kopen. Deze kan je ook laten voorzien van een eigen naam of nummer. Directe levering en gratis verzending!