Goedkope adidas ACE voetbalschoenen met sok

Koop hier de goedkope adidas ACE voetbalschoenen met sok voor kinderen en volwassenen. De duurste versie van de adidas ACE schoenen is € 300,-, maar de goedkoopste versie van deze schoenen scoor je zowel voor kinderen als volwassenen als voor slechts € 59,95. Dit zijn de schoenen die normaliter gedragen worden door spelers als Pogba, Özil, Rakitic, Neuer, Navas, Daley Blind, Hummels, Renato Sanches en Gundogan. 

In vergelijking met de dure voetbalschoenen van adidas bevatten deze schoenen natuurlijk wel minder features. Zo zijn deze schoenen gemaakt PRIMEMESH in plaats van Primeknit. Wel bevatten de schoenen een enkelsok of Techfit collar. Dit zijn de fel groene adidas voetbalschoenen uit de Turbocharge lijn van het merk. De ACE voetbalschoenen zijn de perfecte schoenen voor spelers die het spel willen maken en zijn daarom uitgerust met de nieuwste technologieën. Deze ACE voetbalschoenen zijn fel groen in twee verschillende tinten. Deze schoenen bevatten de drie adidas strepen op de zijkanten van de schoenen. Deze zijn zwart met een gouden omlijning. Verder worden deze schoenen gekenmerkt door de sok. Deze wordt door adidas TechFit collar genoemd. Bovendien zijn de veters van deze schoenen verborgen. Check hieronder nog meer features van de adidas ACE 17+ PureControl voetbalschoenen

  • De bovenkant van de adidas 17.3 of goedkope adidas ACE schoenen zijn gemaakt van een Primemesh materiaal. Dit materiaal geeft niet alleen de perfecte ondersteuning, maar zorgt er ook voor dat de schoenen perfect om de voeten vallen en de eerste balbehandeling optimaal is. 
  • De schoenen bevatten ook een extra laagje Non Stop Grip. Deze technologie komt terug in de kleine puntjes over de schoenen. Dit zorgt ervoor dat de balcontrole in alle weersomstandigheden perfect is. 
  • De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn rond en zijn op een manier geplaatst dat je op hoge snelheden controle en stabiliteit hebt. Dit systeem noemt adidas TOTALCONTROL. 

Klik op de buttons om de goedkope adidas ACE voetbalschoenen voor kinderen en volwassenen te kopen. Deze kan je ook laten voorzien van een eigen naam of nummer. Directe levering en gratis verzending!