adidas ACE 17+ PureControl Thunder Storm

Koop hier de nieuwste adidas ACE 17+ PureControl voetbalschoenen voor kinderen en volwassenen met sok. Dit zijn de schoenen waarop sterren als Pogba, Özil, Mata, Draxler, Alli en Rakitic op spelen vanaf april 2017. Dit zijn de blauw/wit/zwarte adidas voetbalschoenen uit de Thunder Pack van het merk. De ACE voetbalschoenen zijn de perfecte schoenen voor spelers die het spel willen maken en zijn daarom uitgerust met de nieuwste technologiën. Deze ACE 17+ PureControl voetbalschoenen zijn blauw/wit/zwart wat in elkaar overloopt. Deze schoenen bevatten de drie adidas strepen op de zijkanten van de schoenen. Deze zijn zwart met een witte omlijning. Verder worden deze schoenen gekenmerkt door de sok. Deze wordt door adidas TechFit collar genoemd. Bovendien zijn de veters van deze schoenen verborgen. Check hieronder nog meer features van de adidas ACE 17+ PureControl voetbalschoenen

  • De bovenkant van de adidas ACE 17+ PureControl schoenen is gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit materiaal geeft niet alleen de perfecte ondersteuning, maar zorgt er ook voor dat de schoenen perfect om de voeten vallen.
  • De veters van de schoenen zijn verborgen. Dit wordt door adidas het PURECUT systeem genoemd. Hierdoor heb je een nog groter schietoppervlak. Bovendien zorgt dit systeem voor nog meer stabiliteit. De schoenen bevatten een gebreide, nauwsluitende voorvoet, die je voeten nog dichter bij de bal brengen. 
  • De adidas ACE Schoenen bevatten ook een uniek dempingssysteem, welke je meer energie geeft. Sterker nog, hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt. 
  • De schoenen bevatten ook een extra laagje Non Stop Grip. Deze technologie komt terug in de kleine puntjes over de schoenen. Dit zorgt ervoor dat de balcontrole in alle weersomstandigheden perfect is. 
  • De zool van de schoenen is super licht. Dit is de zogenaamde SPRINTFRAME zool, welke afgekeken is van de hardloopschoenen van adidas. Op deze zool kan je ongekende snelheden behalen. 
  • De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn rond en zijn op een manier geplaatst dat je op hoge snelheden controle en stabiliteit hebt. Dit systeem noemt adidas TOTALCONTROL. 

Klik op de buttons om de adidas ACE 17+ PureControl voetbalschoenen voor kinderen en volwassenen te kopen. Deze kan je ook laten voorzien van een eigen naam of nummer. Directe levering en gratis verzending!