adidas Ace 17 voetbalschoenen

De adidas Ace 17+ Pure Control voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen waar sterren als Özil, Pogba, Mata en Rakitic op spelen. Meesterlijke controle. Daar ben je van verzekerd als je de Ace 17+ Pure Control om je voeten trekt. Je voet is dichter dan ooit bij de bal. De Adidas voetbalschoenen voor de spelverdelers onder ons! Laat Ace 17+ Pure Control het werk doen. Je scoort deze kicksen al vanaf € 54,95 in de officiële shop van Adidas.

Adidas -ace 17+purecontrol -voetbalschoenen

De revolutionaire Adidas Ace 17+ Pure Control voetbalschoenen van adidas werden eind november 2016 op de markt gebracht en gelden als de opvolger van Ace 16. Het zijn Adidas meest geavanceerde high-top Ace voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen van adidas zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelverdelers die graag de beslissende eindpass geven! Gruwelijk. De adidas Ace 17+ Pure Control geven je pure controle en brengen je voeten dichter bij de bal dan ooit tevoren. Ontworpen voor precisie, kracht en stabiliteit. Maak je klaar om je skills te ontketenen. Trek nu de Adidas Ace 17+ Pure Control om jouw voeten en heers als een baas, als meester van de balcontrole. Waar wacht je nog op?

Adidas -ace 17+purecontrol -voetbalschoenen2

De Ace 17+ Pure Control onderscheidt zich tegenover zijn Ace-collega's met een enkelhoge, sok-achtige veterloze fit die ervoor zorgt de schoen in betere verbinding staat met de voet. Dit staat bekend als Primecut. Ook revolutionair is het toepassen van de BOOST-technologie, waarbij Ace steeds meer inspiratie haalt uit hardloopschoenen. Meer technieken en andere informatie over deze heerlijke spelverdelertjes van Adidas check je hieronder! #NEVERFOLLOW

Adidas -ace 17+purecontrol -voetbalschoenen3

Technische informatie adidas ACE 16+ Pure Control voetbalschoenen

  • De adidas Ace 17+ Pure Chaos voetbalschoenen zijn gelanceerd in verschillende kleuren en is er enkel in de FG (Firm Ground) / AG (Artificial Ground) versie. Bovendien zijn de voetbalschoenen enkel verkrijgbaar in volwassenmaten. De verkoopprijs van de Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen bedraagt € 300,-. Een overzicht van de verschillende adidas Ace 17+ Pure Control voetbalschoenen kan je hieronder vinden.
  • Deze voetbalschoenen kennen een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk. Dit Primeknit-bovenwerk bevat gebreide gedeeltes die speciaal ontwikkeld zijn om zich volledig naar de voet te vormen. Deze techniek heeft zich tot ongekende hoogte ontwikkeld en levert zo direct totale controle en perfecte balbeheersing en betekent dat de schoenen niet ingelopen hoeven te worden. Een ultradunne laag op dit bovenwerk stoot water en ander vuil af. Zo gaan de functies van dit Primeknit nooit verloren en behoud jij die flexibele ondersteuning en ultralichte comfort die zo gewenst is als spelverdeler. Dit is te wijten aan het verwerken van NSG in de bovenlaag.
  • Ook wordt de bovenlaag versierd met Primecut en TechFit. Het bevordert nog meer de  fit, stabiliteit en comfort. Het bevordert het contact tussen de enkels en schoen sterk. Hier komt nog eens bij dat de Adidas Trademark strepen langs de zijkanten daadwerkelijk een technologische functie hebben. Ze werken als een kooi en houden de voeten bij bewegingen beter op z'n plaats. 
  • De binnenkant biedt tevens zijwaartse stabiliteit, dankzij het Techfit ondersteuningssyteem rond de middenvoet; de voeten kennen zo een verankerde fit. Bij het draaien en veranderen van richting blijven de voeten op hun plaats en heb je tevens een dynamische ondersteuning.
  • De bekende Sprintframe zoolplaat is hevig aangepast tegenover zijn voorganger in 2016. Het frame wordt versierd met BOOST-technologie. Sprintframe zagen we ook al terug bij F50 voetbalschoenen. Het kent een laag profiel voor optimale grip. Het is zeer licht in gewicht en flexibel en dat is nou net wat je in deze tijden van het voetbal maar al te goed kan gebruiken. Het bevordert tenslotte het snel wenden en veranderen van richting en tempo. De BOOST-technologie is gemaakt met kleine polyurethane capsules die in de zool zijn verwerkt. Dit functioneert doordat ze energie absorberen die vrijkomt tijdens impact. 

Adidas -ace 17+purecontrol -voetbalschoenen4

Spelers

Sterspelers die op de Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen spelen zijn Özil (Duitsland en Arsenal), Rakitic (Kroatië en Barcelona), Pogba (Frankrijk en Juventus), Mata (Manchester United en Spanje) en Alli (Tottenham Hotspur en Engeland).

Adidas Ace 17+ Pure Control voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Ace 17+ Pure Control voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Ace 17+ Pure Control voetbalschoenen! 

Koop de nieuwste Adidas 17+ PureControl schoenen in de online shop van Unisportstore
of in de officiële shop van Adidas!

Historie