adidas 11Pro

Adidas -11Pro

  • De Adidas 11Pro voetbalschoen is het topmodel uit de 11Pro lijn van Adidas. Dit zijn de ideale schoenen voor aanvallers. Het zijn bovendien dé schoenen om je door de verdediging te wringen en kansen te creëeren in moeilijk situaties. De Adidas Pro11 schoenen zijn perfect voor een FG (Firm Grounds), de harde en middelharde ondergronden. Deze schoenen zijn alleen voor volwassenen gelanceerd en vallen in een prijsklasse van € 150, – € 180,-. In het onderstaande overzicht vind je een overzicht van de Adidas 11Pro schoenen. Deze zijn gerealesed in een zwarte versie met witte Adidas strepen en een blauwe achterkant en in een blauwe versie met witte Adidas strepen en een blauw/zwarte achterkant.
  • De bovenkant van de Adidas 11Pro's zijn gemaakt van een speciaal en slijtvast volnerf en zacht Taurus kalsleer. Dit materiaal zorgt ervoor dat deze schoenen nauw om de voet vallen en zich vormen naar de vorm van de voeten. Dit zorgt voor een ultiem balgevoel en een perfecte controle.
  • De bovenkant van de voorvoeten bevatten stiksels met traagschuim. Dit wordt ook wel de FlexZone genoemd. Ook dit materiaal zorgt ervoor dat de Adidas 11Pro's nauw om de voet vallen en zorgt daarnaast voor flexibiliteit.
  • Deze schoenen bevatten een comfort-loopzool met kleine en meerdere noppen (12 tot 18). Deze noppen dringen nog dieper door in een harde ondergrond, wat meer grip en tractie voor de voetballer betekent.
  • De binnenkant van deze voetbalschoenen bevat een EVA-binnenzool, welke het comfort stimuleert door de demping die het biedt. Bovendien is de binnenkant van deze schoenen uitgerust met een synthetische voering, welke snel droogt, waardoor je voeten droog blijven en blaren voorkomt.
  • De Adidas 11Pro schoenen zijn bovendien uitgerust met het Traxion 2.0 systeem. Dit is een door Adidas geheel nieuwe ontworpen noppensysteem dat zich focust op drie elementen: versnellen, verandering van richting en roteren. De zogenaamde frame-constructie van deze voetbalschoenen verdeelt bovendien perfect de druk.